Er Du konfirmant skoleåret 2022/23 eller forelder av en kommende konfirmant? Da er konfirmasjon i Vågsbygd misjonskirke noe vi vil anbefale!

Hva er konfirmasjon i Vågsbygd misjonskirke?

Vi tror konfirmasjonstiden er en helt spesiell anledning til å utforske tro og livets store spørsmål. Vi tror at dette kan bli et helt spesielt år for konfirmantene, der de vil oppleve spennende og relevant undervisning, bønn, godt felleskap og opplevelsesrike turer. Vi ønsker derfor deg som konfirmant, eller din sønn/datter, hjertelig velkommen til konfirmasjon hos oss.

Opplegget vi bruker heter «Tentro»

Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle. Målet er å koble store temaer som Gud, livet og evigheten med konfirmantenes hverdag gjennom «Opplevelse, Oppdagelse og Oppdrag!». Mer info om Tentro finner du på: www.tentro.no.

Hos oss er dåp ikke en forutsetning for konfirmasjon, og vi har ingen krav om bekreftelse av tro i løpet av året eller på selve konfirmasjonsdagen.

Hva skjer?

Vi samarbeider med Flekkerøy misjonskirke om konfirmantarbeidet. Dette gjelder både konfirmantsamlingene, turene og konfirmasjonsgudstjenesten. Det vil være samlinger annenhver mandag kveld fra 19.30-21.00. I utgangspunktet blir samlingene på Solkollen barnehage på Flekkerøy, lokalene som Flekkerøy misjonskirke disponerer. Samlingene vil inneholde enkel servering, undervisning og samtale/bønn i smågrupper. I tillegg reiser vi på ulike turer i løpet av året, både et Bli-kjent-døgn, konfirmantleir til Vegårtun og tur til Romania. Både undervisningen og turene regnes som obligatoriske.

Konfirmantene fra Flekkerøy- og Vågsbygd misjonskirke vil ha hver sin hovedleder. Hovedansvarlig for Vågsbygd er Josue Flores, ungdomsleder i Vågsbygd misjonskirke. Vi vil også ha faste gruppeledere, både fra Flekkerøy og Vågsbygd, som vil følge konfirmantene tett hele året.

Økonomi

Hver konfirmant betaler 3500,- for hele konfirmant året. Den reelle prisen er likevel høyere, og vi påberegner derfor dugnad for å dekke den resterende kostnaden. Her forventes det at alle bidrar. Prisen og dugnaden vil til sammen inkludere all undervisning, bli-kjent-døgn, konfirmantleir på Vegårtun og en utenlandstur.

Vi ønsker ikke at økonomi skal stoppe noen fra å stå til konfirmasjon hos oss. Dersom 3500,- blir vanskelig å betale, kontakt hovedpastor Jens Kåre Lindal på tlf.: 97190128. Dette vil bli behandlet konfidensielt.

Konfirmasjonsgudstjenesten vil bli lørdag 8. mai i Flekkerøyhallen kl. 12.00. heading element

Svarfrist på om du ønsker å bli konfirmant i Vågsbygd Misjonskirke er 1. juli 2020.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med:

Josue Flores

Ungdomspastor i Vågsbygd misjonskirke

Telf.: 92112174 josue@vagsbygdmisjonskirke.no

 

 

Dersom det fortsatt vil være restriksjoner på grunn av korona-smittefare, vil vi tilpasse opplegget etter gjeldene smittevernregler og råd fra FHI og de lokale myndigheter. Skulle det bli nødvendig å utsette eller avlyse deler av programmet vil konfirmantene få refundert sine respektive utgifter

Påmelding

Send Mail til post@vagsbygdmisjonskirke.no med følgende opplysninger:
– Navn på konfirmant
– tlf til konfirmant
– navn på foresatt
– e-post til foresatt
– tlf til foresatt
Program
 • 24.08

  Konfirmantkveld

 • 23.08

  Presentasjon av konfirmantene på gudstjeneste Torkelsmyra skole.

 • 07.09

  Konfirmantkveld

 • 21.09

  Konfirmantkveld

 • 05.10

  Konfirmantkveld

 • 19.10

  Konfirmantkveld

 • 23-25.10

  Konfirmantleir på Vegårtun

 • 02.11

  Konfirmantkveld

 • 16.11

  Konfirmantkveld

 • 30.11

  Konfirmantkveld

 • 14.12

  Førjulsfest

Høsten 2020 vil se slik ut (med forbehold om endringer).

Programmet for våren kommer senere. Samlingene vil stort sett være mandagskvelder i oddetallsuker, og det vil være en utenlandstur. Utenlandsturen går til Romania, og blir i forbindelse med vinterferien. Mer info om dato og turen kommer etter påmelding.